Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران،سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: رسالت خبرنگاری بسیار ارزشمند است و اصحاب رسانه بهترین افرادی هستند که می‌توانند جهاد تبیین را به نحو احسن عملی کنند. خبرنگاران پل ارتباطی بین پلیس و مردم هستند.

بسیار ارزشمند است و اصحاب رسانه بهترین افرادی هستند که می‌توانند جهاد تبیین را به نحو احسن عملی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگاران پل ارتباطی بین پلیس و مردم هستند.

وی با بیان اینکه در بحث امنیت در ایران جایگاه خوبی داریم، گفت: خبرنگاران انسان‌های بی ادعایی هستند که می‌توانند رویدادهای مهمی را رقم کنند.

اشتری بیان کرد: یکی از اهداف ما پیشگیری از جرم است که می‌توانیم با کمک رسانه‌ها به این موضوع جامعه عمل بپوشانیم.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه خدمت به مردم بهترین راه مقابله با آمریکا است، تصریح کرد: باید حافظ ارزش‌های انقلاب اسلامی باشیم و به پلیس در تراز انقلاب اسلامی تبدیل شویم.

وی ادامه داد: بعد از سال ۹۷ و با افزایش قسمت‌ها به یکباره ۳۷ درصد افزایش سرقت ها را شاهد بودیم. به پلیس هیچ امکاناتی برای کشف سرقت و مقابله با آن اضافه نشده است اما جرایم به روز شده است.

اشتری گفت: بیش از ۳۰ هزار نفر مأمور پلیس در مرزهای رسمی برای ارائه خدمت به زائران اربعین حسینی مستقر می‌شوند. قرار است از پهپادها برای پایش تصویری مرزها استفاده شود و این موضوع را با عراق هم مطرح کرده‌ایم.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که زائران بتوانند با کمترین هزینه و اذیت به عراق بروند، بیان کرد: تردد زائران ایرانی که گذرنامه‌یشان اعتبار ندارد با مهر امکان پذیر است اما این را هنوز عراق به ما کتباً اعلام نکرده است، البته این موضوع شفاهی به ما اعلام شده است.

وی با بیان اینکه پلیس روزانه ۳۰ هزار مأموریت انجام می‌دهد، گفت: مردم فقط لحظه درگیری را در کلیپ‌های تقطیع شده می‌بینند.

 

به دنبال این هستیم که پلیس هوشمند باشیم


اشتری ادامه داد: امروز اگر یک کلانتری تقویت شود برای محل خوب است و اگر ضعیف شود برای آن مردم و محل بد است. ما به دنبال این هستیم که پلیس هوشمند باشیم و یک بخشی از این امکانات را در هفته فراجا اعلام می‌کنیم.

به گفته اشتری پلیس در نظرسنجی ایسپا رتبه دوم اعتمادسازی را کسب کرده است و این با رتبه اول تنها یک نمره فاصله دارد.

 

افرادی که در اتوبان نیایش خفتگیری کردند باید در همان اتوبان اعدام شوند 

 

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: در برخورد با اراذل و اوباش باید قاطع برخورد شود امثال افرادی که در اتوبان نیایش خفتگیری کردند باید در همان اتوبان اعدام شوند تا درس عبرتی برای باقی افراد شوند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سردار اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره به انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری از مسدود کردن ۳۵ میلیارد ریال وجوه حاصل از برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار وحید مجید، عصر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه پلیس فتای استان از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، اظهار کرد: پلیس فتای مازندران در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات فرمانده انتظامی و رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه به دلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در این استان و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای مازندران با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره بر کلاهبرداری اینترنتی بر بازارهای آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در مازندران عنوان و مطرح کرد: ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در مازندران منهدم شد که ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد.

مجید با اشاره به اینکه در حوزه طرح نور اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم، گفت: تقریباً ۹ هزار و ۸۳۵ تار نما و صفحه را که دارای تأثیر منفی در حوزه امنیت اخلاقی مردم بوده و در انتشار تصاویر نامربوط و محتواهای غیرمتعارف فعالیت داشته، رصد و مورد پایش قرار دادیم.

وی ادامه داد: با تمرکز عملیاتی روی سه هزار و ۸۴۲ مورد و انطباق آن با جرم انگاری بالغ بر ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی با استفاده از کاربران هوشمندی که در این حوزه داشته ایم و اعلام به فتای مراکز استان اقدام شد.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران همچنین از برخورد قضائی و عملیاتی با یک‌هزار مورد از این صفحات و تارنماها و حذف محتواها خبر داد و خاطرنشان گرد: در این حوزه با همکاری شهروندان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 750868

دیگر خبرها

  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • جزئیات دستگیری دو عامل ربایش یسنا کوچولو | دختربچه 4 ساله 5 روز اسیر آدم‌ربایان بود
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال / واکنش پلیس به اظهارات امین منوچهری
  • جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)
  • این شهروند باید به پلیس اعتماد کند | واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • واکنش پلیس به صحبت‌های مهاجم سابق استقلال تهران